CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA D’ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES (APIMA) DEL C.E.I.P. MESTRE COLOM

Benvolguts socis,
En aquest darrers tres anys a la Junta de l’APIMA hem optat per centrar-nos especialment en la conciliació de la vida familiar i laboral i en la creació de Comunitat Educativa. L’objectiu ha estat apropar-nos família i escola. No pretenem fer intrussisme, sinó que les famílies participem activament aportant la nostra visió i la nostra col.laboració, per què tot plegat repercuteixi positivament en l’educació els nostres fills. Això no s’havia fet fins ara, i requereix d’un aprenentatge a llarg plaç per totes bandes; és un camí per explorar plegats, escola i famílies, i anar superant les dificultats.
Ara ja és ben hora de que la Junta Directiva de l’APIMA es renovi, i entrin noves idees amb empenta i il.lusió. A l’assemblea general de dia 11 de maig no es va presentar ningú per formar part de la nova junta, així doncs convoquem una assemblea extraordinária amb l’objectiu de que aquest pic sí que hi hagi candidats. En cas de no aconseguir-ho, procedirem a la DISSOLUCIÓ de l’APIMA, seguint els estatuts i la llei actual.
Adjuntem el link dels Estatuts (penjats a la nostra web http://www.apimabunyola.wordpress.com) http://bit.ly/2qUyDxs
Per tant,
De conformitat amb allò previst als Estatuts Socials de la nostra Associació, la Junta Directiva convoca Assemblea General Extraordinària de l’APIMA CEIP MESTRE COLOM, la qual se celebrarà dimarts 30 de Maig de 2017, a les 19:15 hores en primera convocatòria, i si escau a les 19:30 hores en segona convocatòria, al CEIP Mestre Colom situat al Carrer Nunyo Sanç núm. 9 de Bunyola, C.P 07110, amb el següent

ORDRE DEL DIA

– Renovació de la Junta Directiva.
– Precs i preguntes.

Podeu sol.licitar servei de guarderia enviant un mail a apimamestrecolom@gmail.com

La Junta.​​​​​ ​ Bunyola, 18 de maig de 2017.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s