DISSABTE 13 A LES 17h: TROBADA A CAIMARI DELS 4 POBLES QUE REIVINDICAM UNA ESCOLA NOVA

Benvolgudes famílies;

Des de la Comissió d’Escola Nova vos volem fer arribar algunes informacions ben importants:

 • COM VA EL PROCÉS CAP A L’ESCOLA NOVA?
  • l’Ajuntament ha presentat diferents propostes de solar on edifcar l’escola i sembla que n’hi ha una que compleix amb tots els requisits de seguretat i d’edifcabilitat exigides per Conselleria.
  • El passat dia 25 d’abril a petició de l’Ajuntament de Bunyola es van reunir el Batle, la Regidora d’Educació, la Directora de la nostra escola i Representants de la Comissió de l’Escola Nova a Conselleria amb el Director de Planifcació de centres, Antonio Morante i amb el Cap de Serveis de Centres, Jordi Escudero. Van estar parlant del solar i només falta que l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius doni el TXÚS per posar en marxa la compra del solar per part de l’Ajuntament. Ens han dit que abans de les vacances de l’estiu tindrem una resposta. La Conselleria té previst tancar el projecte dins el 2018 i començar les obres al 2019.
  • Per això ara més que mai la gent del poble hem de demostrar el nostre interès en aconseguir la nova escola, projecte que durant tants i tants d’anys bunyolins i bunyolines han demanat…Està a les nostres mans la lluita per aquesta reivindicació… és la nostra responsabilitat donar el suport a tanta gent que abans que nosaltres hi han dedicat el seu temps i el seu esforç. Estam a punt de veure fer-se realitat aquest somni!!!
 • QUÈ PODEM FER PER FER-NOS VISIBLES I NO CAURE A L’OBLIT
  • Començar a llevar la pols de les camisetes vermelles i a partir d’aquest divendres anar a escola vestits amb elles. És una manera de demostrar que tenim present el projecte de l’escola nova i entre tots ens contagiam uns als altres. Per via whatsapp vos ho anirem recordant i vos informarem on podreu comprar-ne a preu de cost si ja vos han quedat petites!!!
  • DISSABTE 13 A LES 17H HI HA UNA TROBADA A CAIMARI DELS 4 POBLES QUE REIVINDICAM UNA ESCOLA NOVA. Serà un horabaixa de festa per grans i petits on ens trobarem gent de Caimari, Mancor, Campos i Bunyola per sortir a premsa i fer-nos veure units en una mateixa demanda. Per això és importantíssim que vos animeu a venir perquè serà un dia que ens farem molt visibles i seria penós que no es ves el poble de Bunyola juntament amb els altres pobles…ESTÀ A LES VOSTRES MANS. S’Apima subvencionarà un autobús per 50 persones i així podem anar-hi amb més comoditat…esperam poder-lo omplir!!!! Si estau interessats en venir al bus ho podeu comunicar tant a l’equip directiu de l’escola com a qualsevol membre de l’Apima o de la comissió d’escola nova o cridar a na Sandra (mare del grup de 5 anys B) al telèfon 639908090, així ens donarà una idea de la previsió que hem de fer.
  • Parlar, parlar i parlar amb la família, amb els veïnats, amb coneguts que duen els seus flls i flles a l’escoleta, a les botigues, al mercat, als bars,

   als parcs, a plaça, …parlar de quina escola volem, parlar de com va avançant el procès de l’escola nova..perquè no hi ha més força que la que teniu cada un de vosaltres, JUNTS AQUESTA VEGADA SÍ ÉS POSSIBLE!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s