Festa de final de curs

Estimades famílies,

Celebrarem la festa de fi de curs a l’escola el darrer dia de curs escolar (22 de juny) s’horabaixa a les 19h. Gaudirem dels balls que han preparat els alumnes de 6è i d’unes projeccions,  soparem plegats, com sempre, i ballarem al ritme de la música que ens punxarà el disc jockey.

Podeu comprar els tickets pel sopar a la plaça, de divendres 10  a divendres 17 de juny, de 18 a 19h. També es poden comprar a secretaria durant la setmana que ve.

El benefici que s’obtingui dels tickets es donarà a l’escola, com a ajuda pel robatori. El ticket d’adult té un preu de 5,50€, i el de nin de 4,50€. El ticket inclou el pa amb oli; els alumnes de 5è vendran coques (per anar estalviant pel viatge de fi de curs) i el menjador posarà una barra per a la venda de begudes fins les 22 h. A partir de les 20h es repartiran els pa amb olis, començant pels nins, per tal de poder aprofitar les taules i cadires en dos torns.

Necessitam que ens doneu un cop de mà per col.locar taules i cadires (són moltes taules i cadires; quanta més gent siguem, abans acabarem) a partir de les 16:30h, i després per arraconar i deixar-ho tot en ordre.

Vos hi esperam!

APIMA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s