Reunió escola nova (01.12.15, 19h escola)

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el curs passat es va formar una comissió de mestres, famílies i ajuntament per tractar el tema de L’AMPLIACIÓ DE L’ESCOLA. L’any passat ens vam reunir dues vegades i, malgrat les bones intencions, no en vam treure res en clar: ni plànols, ni dates, ni com s’organitzarien les obres, ni…

Per no extendre’ns massa, dir-vos que enguany el tema s’ha tornat a posar en marxa i hi ha moltes novetats que afecten directament al funcionament d’aquest curs: ja no parlam d’una ampliació de la nostra escola, sinó que ara mateix hi ha damunt la taula la proposta d’iniciar (a la fí!!!!) un EDIFICI NOU, UNA ESCOLA NOVA.

Tenim molta informació que ens agradaria fer-vos arribar, així que vos proposam fer una reunió informativa (1 de desembre a les 19h a l’escola) per poder parlar en calma de tot plegat. En aquesta reunió assistiran na Cati Oliver, directora de l’escola, i n’ Agustina Vilaret regidora d’Educació i Cultura de Bunyola.

Sabem que és difícil compaginar tasques de casa amb les reunions dels horabaixes, però és molt important que estigueu assabentats de les novetats sobre les obres i vos pregam el vostre esforç en assistir a la reunió.

L’Apima vos recorda que es podrà pujar a l’escola en cotxe i, si ho sol·licitau abans al seu correu i hi ha prou demanda, es pot facilitar servei de guarderia (apimamestrecolom@gmail.com)

COMISSIÓ DE L’ESCOLA NOVA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s