ACTA REUNIÓ DE JUNTA 4 D’OCTUBRE DE 2013, 20h, local Apima

Assistents: Presidenta: Brigitte Kramer, secretària: Mercè García-Amorena, tresorer: Juanjo Bestard. Vocals: Laura Gascón, Catina Merino, Nasi Brunet, Cata Oliver, Reyes Morales, Fernando Mestres, Toni Riquelme. 5 socis (a les 21 hores)
Punts tractats:
–    S’agraeix que l’escola hagi convocat als pares de 1er A de primària per explicar quin serà el mestre que tindran.
–    Es discuteix la factibilitat de canviar la data de la reunió en cas de que hi hagi problemes per assistència. De vegades és difícil, tothom té el temps molt ajustat, i canviar una data no sempre és fàcil.
–    Ens consta que tota la junta està esgotada i que el trui dels darrers dies va ser un desgast considerable per a tots.
–    Resum activitat grup de retallades: vàrem anar a la assemblea informativa a Palma organitzada per la FAPA, es varen fer dues assemblees informatives amb els socis (17.9. i 27.9.) on es va votar que l’Apima recolzaria la vaga dels docents. Es va crear un grup compost de pares, es va organitzar difusió d’informacions per whats app, ens hem coordinat per anar a la manifestació (29.9.), hem “buidat les aules” (assitència de 62 nins de 355).
–    En resposta a la sol.licitut d’assemblea proposada per socis acordem que sigui dimarts 8 d’octubre a les 19:30 en 1a convocatòria i a les 20h en segona convocatòria.
–    A l’assemblea anterior un pare ens va comunicar que no se li havia volgut recollir la fulla de dades dels pares i els nins, on hi havia informació important; es va enviar una notifcació a l’escola damunt aquest tema; farem seguiment del tema.
–    Facebook: hi ha socis que es quiexen del que surt al Facebook de l’APIMA: Hi ha gent que penja coses, i noltros no ho podem controlar. No ens podem fer responsables. Finalment decidim tancar el compte de Facebook.
–    La funció de l’APIMA és recolzar les famílies i els nins i aquesta és la nostra intenció.
–    Els membres de la junta volem donar-nos d’alta a dropbox per poder compartir els documents.
–    Es proposará als socis fer una excursió a la comuna dissabte 26 d’octubre.
–    Escola de pares: Les xerrades “Coaching per a pares” estan ofertad es. Si el dia 12 d’octubre no hi ha gent apuntada es retrassaran a gener. Es proposará als socis un curs de costura.
–    Extraescolars: hi ha uns 100 nins apuntats. Hem donat d’alta 16 activitats, algunes pendents de que s’apuntin mès infants. El plaç queda obert fns dia 15 d’octubre.
–    Escola matinera: discrepància entre nombre d’assitents i d’inscrits. S’hauran de repartir mes ftxes d’inscripció.
–    En resposta a la petició d’unes mares de que fem difusió de la “marea blanca” se les convida a que ens expliquin de què va. Asisteixen cuatre mares/socis i un pare/soci. Ens expliquen el moviment “així no”, en el qual es recolza que les ràtios disminueixin, que hi hagi més recursos… però estan a favor del trilingüisme perquè consideren que hi ha recursos sufcients, i es defneixen com a apolítics. Però elles no representen a aquest moviment, són senzillament unes mares preocupades per la situació que estan patint els nins duranta la vaga. Hi ha cansament per tants de dies sense escola, els nens ja estan cansats de no fer classe. Se les convida a que vinguin a l’assemblea de dimarts. També exposen queixes d’actuacions de mestres de l’escola aquests dies de vaga. Desde la junta de l’Apima se’ls anima a que fagin arrribar les seves queixes a la direcció de l’escola.
–    Es discuteix si l’APIMA ha de ser apolítica. Es molt difícil limitar quins temes són polítics y quins no. Es parlarà a la pròxima assemblea de dimarts.

Brigitte Kramer.  La presidenta

Mercè García-Amorena. La secretària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s