FESTA FI DE CURS 2012-2013

Estimades famílies.

Com cada any celebrarem la festa de fi de curs a l’escola, el darrer dia de curs escolar (21 de juny) s’horabaixa a les 19h. Gaudirem dels balls que han preparat els alumnes de 6è, del ritme de la batucada infantil, de la projecció del video dels alumnes de l’escola matinera, i també … de l’actuació dels Astronautes Estrellats!. A més hi haurà una rifa amb molts premis, i soparem plegats, com sempre.

Hem rebut informació d’una iniciativa solidària que s’ha posat en marxa a Palma, en la qual col.laboren FAPA Mallorca, Associació d’antics alumnes de Monte Sión “Solidaris”, les cooperatives d’ensenyament, diverses APIMAS, i si voleu, vosaltres. Hi ha nins que no tenen motxilles ni material escolar en començar el curs, per falta de recursos. Són moltes les famílies que compren motxilla nova i estoig cada curs escolar. Vos convidam a que, si és el vostre cas, el darrer dia de curs les doneu per ser utilitzades per altres nins l’any vinent. A la festa de fi de curs ens les podeu entregar (al menjador), i nosaltres les farem arribar.

Pel sopar, podeu comprar tickets de pa amb oli (adult 5,50 euros / infantil 4 euros) amb beguda i postres inclosos, o bé dur el vostre propi menjar. A més, vendrem coques i begudes.

VENDA DE TICKETS: de dijous 13 de juny a dimecres 20 de juny, de 7:30h a 9h a l’escola matinera, i de 15h a 16h al porxo d’infantil. Per una millor organització, pregam no ho deixeu pel darrer dia.

Igual que l’any passat, hem decidit fer nosaltres els pa amb olis per destinar tots els doblers que es recullin al programa de reutilització de llibres, i contribuir així a que es mantingui el projecte.

Necessitam que ens doneu un cop de mà per col.locar taules i cadires i per fer els pa amb olis. Pensau que l’any passat vàrem ser unes 600 persones a la festa i això representa molta feina. A partir de les 16:30 estarem encantats de rebre la vostra ajuda.

Vos hi esperam!

APIMA Mestre Colom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s