Sugeriments en cas de tenir malentesos amb educars dels vostre infants

BENVOLGUDES FAMÍLIES.

Durant aquestes setmanes hem rebut demandes per orientar als pares en el cas de tenir malentesos amb la tutora o especialistes que eduquen els nostres infants. Si també teniu dubtes sobre algun aspecte relacionat amb l’edifici, organització del centre … també es poden seguir les mateixes pautes. Per això ens hem informat, i, hi ha diferents vies per tractar el tema i per sentir-nos escoltats:

1. A davant qualsevol problema amb el vostre/a fill/a, primer parlar-ne amb el/la mestre/a implicada. No oblideu que estam parlant dels vostres infants i, com a pares i mares, tenim tot el dret i deure d’assabentar-nos del què passa a l’aula i a l’escola.

2. Si no vos enteneu amb el/la mestre/a, hi ha a cada cicle (infantil, 1er cicle de primària, 2n cicle de primària, 3er cicle de primària) un coordinador amb qui també podeu parlar-ne.

3. En cas de no donar resposta, ja passam a l’equip directiu: Francina, Carol i Magdalena.

4. Hi ha una altra via que és la del Consell Escolar on ens teniu a nosaltres com a representants de les famílies apimeres i a quatre persones triades per vosaltres per votació que són també representants de les famílies de l’escola (per això és tan important que hi participeu en aquestes votacions!!!). Aquestes 4 persones són n’Isa Serra, na Mica Amengual, na Maria Cloquell i na Cata Oliver.

5. Si després d’aquestes opcions no trobau solucions, posau-vos en contacte amb la Conselleria d’Educació on vos derivaran a l’inspector/a encarregat de la zona.

No vos “talleu” a l’hora de concertar una tutoria amb els/les mestres, qualsevol dubte, aclariment,… s’ha de parlar directament amb qui estigui relacionat, s’ha d’intentar tractar el tema amb respecte per les dues parts. Sovint són malentesos que si no es parlen poden fer-nos l’estada a l’escola ben desagradable i pensau que són uns anys molt, molt importants per als vostres infants, per a vosaltres i per als mestres i val la pena treballar plegats fent aquest camí.

One comment

  1. ENRIQUE · Abril 16, 2013

    Gràcies per la informació rebuda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s